Hem yönlendiriyor, hem İŞ-KUR'duruyor

Hem yönlendiriyor, hem İŞ-KUR

Kırıkkale İş Kur tarafından öğrencilere yönelik seminer düzenlendi. Seminerde öğrencilere doğru iş ve meslek seçimi ve iş arama becerileri konusunda bilgilendirdi.

DOĞRU İŞ VE MESLEK SEÇİMİ

Kırıkkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Nazım Ulu; Ortaokul ve Liselerin son sınıf öğrencilerine yönelik, doğru iş ve meslek seçmelerine destek olmak amacıyla İş Arama Becerileri eğitimi, CV hazırlama, İşverenle Nasıl Görüşülür, İş Arama Teknikleri, İŞKUR Faaliyetleri, Mülakat Teknikleri gibi konulardaki seminerleri il merkezi ve ilçelerdeki tüm okullarda bu tür eğitimleri verdiklerini dile getirdi.

GENÇLERE YARDIMCI OLMAK

İl Müdürü Ulu; "Gençler bizim geleceğimizdir. İŞKUR olarak bu süreçte gençlerimize çeşitli eğitimlerle yardımcı olmaya çalıştıklarını, seminerlerin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünde görev yapan İş ve Meslek Danışmanları tarafından verildiğini, 2015 yılında 7 adet lisede toplam 364 12. Sınıf öğrencisine iş arama becerileri eğitimi verilmiş olup, 40 adet ortaokul ziyaret edilerek İŞKUR meslek seçimine destek dergilerinin sunumu ve dağıtımı yapılmıştır.” şeklinde konuştu.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı